sunt foarte seriosi cei de la computer games:P:X eu mi-am cumparat steam akm 3 zile si a mers totul ca la carte:P
cand se baga orange la fifa12?![]()
de ce s-au scos imaginile de la semnatura?![]()
Din pacate cei de la Orange nu permit tranzactii mai mari de 10E prin SMS.
Postez aici in speranta ca voi primi raspuns
Nu stiti daca va fi server oficial de SWTOR in Romania ? Ma gandeam ca daca o sa distribuiti jocul poate va lasa astia de la BioWare sa tineti macar 1 server. Jucatori sigur o sa fie![]()
sunt in spania si am o cartela de vodafone spania..pot cupara licenta steam 1.6 sau source dupa cartela asta ?
Salut,
Serviciul de cumparare prin SMS este valabil doar pentru numerele din Romania. Poti cumpara cu PayPal, online cu cardul bancar sau transfer bancar.
merge cu firefox din prima
Am cumparat si eu licenta de counter strike , am primit keyu , am downloadat cs , si cand scriu status in consola pe orice server , imi arata steam0:0.... inloc de steam0:1 ..... , imi puteti spune ce sa intamplat, steamu e crackuit?
deci este original?
esti retardat?e piratat,fai reclamatie la opc
adycocosel2: vand steam cu 10 euro are toate cs chear si globat onfesim are dota 2 ,arma 2,derksiders 2....ci cam cele mai noi....steamu este original se nu meste profesional3 puteti sa il verificati
Dar ,ma pot conecta la serverele steam on , nush , mai astept... , eu zic ca cei de la computergames.ro sunt seriosi...
![]()
Salut, mai am o pb : mia venit cont suplimentar 10 euro dupa ce am cumparat keyu, si akm in luna asta pe 29 ce sa vezi ... mia venit 5 euro fara sa fac nimicLOL
V-a venii in fiecare luna
ASTEPT RASPUNSURI