1.) Vârsta şi localitate. 18 ani , Alba Iulia.
2.) Experienţă ca admin pe gather-network. Nu am experienta ca admin dar consider ca am jucat destule meciuri pe gn ca sa stiu ce trebuie sa fac.
3.) Dacă ai mai multe conturi pe gather-network trebuie să specificaţi fiecare cont în parte şi motivul pentru care l-ai creeat (mai bine nu minţi, se poate verifica foarte uşor) #pamela
4.) Justifică fiecare ban-point pe care îl ai. 2flame-uri, orice om se poate enerva si eu sunt unul dintre ei
5.) Userul QuakeNet pamela
6.) Userul Gather-Network pamela
7.) Ştii să foloseşti RCON? da
8.) Cunoşti regulile de mai sus? da
9.) Motivul pentru care doreşti să devi admin pe #cs.gather.ro.
De multe ori cand vin de la scoala nu sunt admini si nu imi plac meciurile premium, unde nu baga toti ac on.
1.) 16 , Constanta
2.) Am fost pe .si
3.) darkmaster , thedrake , . Aceste conturi nu le mai am deoarece , steamurile mi-au fost furate , imi cer scuze pentru conutrile creeate , au fost creeate la o varsta in care nu prea stiam ce e ala cs .![]()
4.) 100 - multy acc
5.) MyUrKiK
6.) Userul Gather-Network
7.) Da , normal
8.) Da
9.) Sa fac cat mai multe gather si sa pastrez linistea pe srv`r.
Multumesc .
N-am , pleacă.
1.) Vârsta şi localitate: 16 ani , Barlad.
2.) Experienţă ca admin pe gather-network: am fost admin pe .ee pe .nl.Momentan sunt pe .ee dar pot renunta oricand.
3.) Dacă ai mai multe conturi pe gather-network trebuie să specificaţi fiecare cont în parte şi motivul pentru care l-ai creeat (mai bine nu minţi, se poate verifica foarte uşor): singurul cont sk8erR
4.) Justifică fiecare ban-point pe care îl ai: +15 leaver...netul mi-a picat..am reintrat..nu stiam la ce meci trebuia sa revin...si am intrat la altul.
5.) Userul QuakeNet: sk8ern1
6.) Userul Gather-Network: sk8erR
7.) Ştii să foloseşti RCON? da
8.) Cunoşti regulile de mai sus? da
9.) Motivul pentru care doreşti să devi admin pe #cs.gather.ro: pentru a ajuta comunitatea...noi prieteni ..o noua experienta.
Useri ACCEPTATI:
toxicitybv
sstayAWAY
sunjet
SnakeMVP
ciorap
sorohan
cioara1337
pamela
MyUrKiK
Useri RESPINSI:
NightwOw
smokere
animeon
ShuMy
SaLaMioR
Tiranianu009
idi
HEAVENnn
electrified
kalias02
sk8erR
1.) Vârsta şi localitate: 17 , Bucuresti
2.) Experienţă ca admin pe gather-network: Am avut admin pe .de am 51 de meciuri adminate
3.) Dacă ai mai multe conturi pe gather-network trebuie să specificaţi fiecare cont în parte şi motivul pentru care l-ai creeat (mai bine nu minţi, se poate verifica foarte uşor): Acesta este singurul cont
4.) Justifică fiecare ban-point pe care îl ai: Nu am
5.) Userul QuakeNet: beNhuN
6.) Userul Gather-Network: benLaDeN
7.) Ştii să foloseşti RCON?: Da
8.) Cunoşti regulile de mai sus?: Da
9.) Motivul pentru care doreşti să devi admin pe #cs.gather.ro: Mi-am dorit de la inceput admin pe .ro dar nu aveam suficiente meciuri jucate si nici experienta necesara . Am luat admin pe .de si am capatat foarte multa experienta ca admin si am hotarat sa vb cu un manager sa imi scoata adminul ca sa pot face cerere pentru .ro pentru ca imi doream de la inceput admin aici . Acum am foarte multa experienta si cred ca pot fii un admin foarte bun
1.) Vârsta şi localitate.16 ani.Satu Mare
2.) Experienţă ca admin pe gather-network.Am avut admin mai demult pe .lt.
3.) Dacă ai mai multe conturi pe gather-network trebuie să specificaţi fiecare cont în parte şi motivul pentru care l-ai creeat (mai bine nu minţi, se poate verifica foarte uşor).da am mai avut unul BaDBoYuL deoarece mi s-a furat steamul si mi-am facut alt user dar mi-am recuperat steamul si am inceput sa folosesc din nou userul vechi(BaDBoY07).
4.) Justifică fiecare ban-point pe care îl ai.am 5 bp pentru flame.nu mai puteam de nervi si am injurat....
5.) Userul QuakeNet.BaDBoY07
6.) Userul Gather-Network:BaDBoY07
7.) Ştii să foloseşti RCON?da desigur
8.) Cunoşti regulile de mai sus?da
9.) Motivul pentru care doreşti să devi admin pe #cs.gather.ro.dupa cum spunea si pamela..nu vreau sa-l copiez dar si eu asa patzesc...cand vin acasa de la scoala sau cand joc noaptea,se fac foarte rar meciuri si n-am chef sa merg pe alte canale sa nu inteleg limba,sa am lag si sa joc cu boti...Si oricum aproape numa pe .ro joc ca-mi place sa joc cu romani.
1.) 17 Tulcea
2.) Nu prea multa dar stiu sa adminez
3.) Mai am unul la care mia fost furat steam id si miam luat alt steam si miam facut alt cont
4.) 15 de la bot pentru no-show (am dat sub si nu am stiut ca ma luat iar pw si ip nu lam primit)
5.) sLlk
6.) S1lvyu
7.) DA
8.) DA
9.) Sa trec la un alt nivel si sa fac cat mai multe gathere pentru a tine .ro pe primu loc![]()
1.) 17(implinesc in 1 luna) , Baia Mare
2.) NU
3.) NU
4.) Am 20 BP pt. trouble maker , in acel meci a avut ceva adminul cu mine si tot imi zicea diferite chestii ca nu stiu sa joc etc.. apoi dupa cum vedeti i-am zis ca nu o sa mai aiba admin daca imi mai comenteaza atat si el mi-a dat bp .. atata tot
5.) clo0ne
6.) dr00py
7.) DA
8.) DA
9.) Este cel mai activ canal dintre toate , si sunt Roman!
1.) Vârsta şi localitate : 19 Piatra-Neamt
2.) Experienţă ca admin pe gather-network : Da (fost admin .ro)
3.) Dacă ai mai multe conturi pe gather-network trebuie să specificaţi fiecare cont în parte şi motivul pentru care l-ai creeat (mai bine nu minţi, se poate verifica foarte uşor): izhev (anulat de vennoms)
4.) Justifică fiecare ban-point pe care îl ai : 40 bps (*** models) 15 bps (leaver)
5.) Userul QuakeNet : mariusicaa
6.) Userul Gather-Network: mariusica
7.) Ştii să foloseşti RCON? : Da
8.) Cunoşti regulile de mai sus?da
9.) Motivul pentru care doreşti să devii admin pe #cs.gather.ro : dezvoltarea canalului s.a.
"Mecanismul o să moară odată cu voi ,
Din noroi vă întoarceţi în noroi "