brat #CS.Gather.RO - Probleme/intrebari/nelamuriri - Page 2
Page 2 of 38 FirstFirst 1234512 ... LastLast
Results 21 to 40 of 743

Thread: #CS.Gather.RO - Probleme/intrebari/nelamuriri

sadJ kavYy's Avatar
    Am o problema , am intrat pe cs.gather.de ca sa dau !rank la un player sa vad ce nume are pe GN, dupa care ma jucam oleaca cs si cand dau alt+tab sa intru pe mirc sa vad daca este meci am observat ca era meci facut si am dat !add .Jucam fara nici o problema , vb in romana etc iar pe la jumatatea meciului mi`am dat seama ca am intrat la gather pe .de . Am luat doar +9 la acel meci, se poate "trece cu vederea" ca sa particip in continuare la concursul organizat de voi , pe ro ?( am jucat toate meciurile pe .ro si doar unu azi din greseala pe .de ) accountul pe GN este sadj http://www.gather-network.eu/members/sadJ
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    http://www.youtube.com/watch?v=M624T3PTggU

Registered User Alpha's Avatar
    Shop 300
    A scris destul de clar cLrr. Nu cred ca vei mai putea participa

Registered User
    Quote Originally Posted by bo6dan View Post
    Salut, am si eu o problema...
    Cand intru pe webgather si vreu sa scriu "!add" sau "!sub" nu merge, unde scrii comenzile imi scrie "Channel moderated..." (aveti poza jos)

revin si eu cu aceeasi problema ca bo6dan.
    Pe web la fel iar cand intru pe mirc, se da -m, dau add si tot nu ma lasa.... lag nu am. De la ce sa fie?
    Life is easier with eyes closed...

sadJ kavYy's Avatar
    Quote Originally Posted by LookS View Post
    A scris destul de clar cLrr. Nu cred ca vei mai putea participa
    astept mesaj de la el , ca nu ma deranjeaza sa imi scada pct astea 9 indifirent daca am 1000 si le scade . Nu vad de ce nu as avea voie sa particip avand in vedere ca am explicat destul de bine situatia si se poate intelege. Ca sa nu dau exemple ca sunt care participa si au peste 100 de pct facute pe alte canale .
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

La sf lunii fi sigur ca vor fi exclusi din top

sadJ kavYy's Avatar
    Quote Originally Posted by LookS View Post
    La sf lunii fi sigur ca vor fi exclusi din top
    nu vor fi pentru ca au vorbit cu el si i`a lasat sa participe, de asta astept raspuns de la el ca regulamentul stiu si eu sa`l citesc , dar e o problema "exceptionala" , iar un om matur ar intelege aceasta problema. astept sa vb cu clr sau sa`mi dea raspuns pe forum

A spus foarte clar cLrr ca pot participa la concurs doar cei care au jucat meci pe alte canale pe data de 2 si 3 (nu stiu sigur daca si 3). Cei care au jucat dupa aceasta data ( 3 ianuarie ) numai pot participa. Sper ca acum m-am facut inteles si o sa vezi ca si raspunsul lui cLrr va fi acelasi.

sadJ kavYy's Avatar
    eu astept raspuns de la el ! El organizeaza el decide , daca tie ti se da un regulament si atata , nu poti sa vezi mai de parte de acesta asta e , atat poti . Iar cLr sigur va intelege problema.
    Te rog nu mai da replay, am inteles punctul tau de vedere , astept mesaj de la cLr.

Registered User R3Dd0g's Avatar
    am si eu o problema cu voice :| am 50 de meciuri jucate si nu imi mere .. nush ce sa-i fac

Registered User TrunKs's Avatar
    @ R3Dd0g : Acum ai +v cand intri pe canal , daca tot nu merge dami pm pe mIRC.
    TBA

imi merge ... mersti mult

User Banat
    Quote Originally Posted by R3Dd0g View Post
    am si eu o problema cu voice :| am 50 de meciuri jucate si nu imi mere .. nush ce sa-i fac
    deci ca sa primesti voice tre sa ai 40 de meciuri jucate la saptamana sau in total?

@ gMan : La saptamana .
    TBA

Thumbs up

dar dc la unii trebuie sa joace 15 gathere ??

Registered User kinderbb's Avatar
    Cand te referi la "unii",te referi la alte canale.Fiecare canal cu regulile lui.
    creQ

Registered User R5's Avatar
    Problema mea sa in felul urmator : nu imi pot seta canalul primar cs.gather.ro (a explicat clr de ce), dar joc numai pe cs.gather.ro si as dori +v , cand am peste 40 meciuri / saptamana !

user gn : ru5tyy
    E momentul potrivit sa apar si eu in atata caterinca si atata misto

User Banat
    sa zicem ca saptamana asta fac peste 40 de meciuri. pentru cat timp primesc +v ?

Registered User PacoN1's Avatar
    Rog un admin sa ma ajute si pe mine.Mi-am facut cont , mi-am bagat steamid si zice ca este folosit.contul este personal comandat prin sms,nu am jucat gather pana acuma si de aceea as dori sa ma joc si gather.Daca ma poate ajuta si pe mine cineva?

pls fara + 1 si suferinte. multumesc anticipat

@ R5 : Ti-am dat +av cu conditia ca vei seta canalu primar cs.gather.ro imediat ce se poate , daca nu vei ramane fara acces.

@ gMan : Primesti o saptamana , la sfarsitul saptamanii se reseteaza , acesta este sistemul .

@ PacoN1 : Fa topic aici te vor ajuta cei din Help and Support , noi nu putem .
    TBA

Registered User paraipan92's Avatar
    dc nu pot pune : cs.gather.ro ... la favorites sunt mai nou pe aici

1.  
    ReC3 - Last Post
Page 2 of 38 FirstFirst 1234512 ... LastLast