brat CAMPIONATUL NATIONAL DE DOTA 2
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 25

Thread: CAMPIONATUL NATIONAL DE DOTA 2

Administrator

CAMPIONATUL NATIONAL DE DOTA 2

Începand cu acest an, PGL va folosi DOTA2 la absolut toate competitiile pe care le va organiza (campionat național + calificări pentru evenimentele internaționale la care PGL este afiliată).
    Debutul îl face Campionatul National de DOTA2, parte integrata a noului proiect PGL – Romanian eSport Championship.
    Prima etapă din cadrul acestui campionat va avea loc pe data de 17 Martie 2012, și se va juca un meci pe săptămână la o oră și zi stabilită de PGL ( în general se va juca Sâmbata după-amiază). Finala mare va avea loc la FORTE Constanța pe data de 26-27 Mai 2012.

Premiile și înscrierea
    Momentan premiile sigure au valoarea totală de 1000 E împărțite în :
    • Locul 1 325 E
    • Locul 2 275 E
    • Locul 3 225 E
    • Locul 4 175 E
    Le spunem premii sigure deoarece pe lângă acestea dorim să adăugam și premii hardware și neștiind exact care vor fi acestea în momentul de față nu le putem anunța. Este foarte posibil să primim și alte beneficii cu care să putem mării premiile pe măsură ce timpul trece și lumea se înscrie.
    Înscrierea va avea valorea de 5 E per jucător plătibilă prin SMS. Din momentul inscrierii complete a unei echipe aceasta va primi conturile sa poata sa se joace. Perioada de inscrieri 20 Februarie – 11 Martie.
    Tutorial de inscriere prin SMS : http://www.pgl.ro/tutorial-de-inscri...nal-de-dota-2/
    SA VA INSCRIETI DOAR DACA AVETI ECHIPA DEOARECE BANII NU POT FI RETURNATI IAR CONCURSUL SE TINE INDIFERENT DE NUMARUL ECHIPELOR!!!

Stream-ul
    Difuzarea meciurilor pe stream va avea loc pe o dată stabilită de organizatori, în acest caz fiind vorba de Sambată între orele 16-19. Jucătorii trebuie să înțeleagă că meciurile nu vor putea fi programate de ei și vor avea o dată fixă când o parte din ele vor fi date pe stream.

Regulile
    Regulamentul complet va fi postat după ce perioada de înscrieri va lua sfârșit. (perioada de înscrieri 20 Februarie – 11 Martie)
    Formatul regulamentului va avea structura de acest tip:
    • Doar jucătorii din România și Moldova (cu cetățenie sau rezidență) se pot înscrie în acest turneu
    • Echipele înscrise vor fi impărțite în grupe, și fiecare va juca cu fiecare obținând punctaje în funcție de infrângeri/victorii.
    • Primele 8 echipe cu punctajele cele mai mari se vor califica în Finala Mare de la Forte Constanța
    • Meciurile din grupe vor fi de tipul Bo1
    • Modul de joc va fi Captain Mode pe versiunea de Tournament, enable cheats no, starting team random, Fill empty slots with bots no, allow spectators no.
    • Exploit-uri de bug-uri de joc vor fi interzise și vom încerca să updatam din timp o listă cu cele cunoscute. Aceste lucruri se pot schimba des deoarece este o versiune BETA de joc și pot apărea des probleme sau se pot repara rapid.
    • Va exista opțiunea de wildcard, ce poate fi folosită în momentul când o echipă nu poate să joace meciul la data stabilită de organizatori. Aceasta va trebui să își joace această restanță in următoarea săptămână la o dată stabilită de cele două echipe, consumând 1 wildard.
    • Nick-ul cu care jucătorul a fost înscris trebuie să fie similar cu cel din DOTA2.
    • Echipele care nu informează din timp organizatorii că nu își pot juca juca meciul vor fi DESCALIFICAȚI din concurs.
    • Comportamentul neadecvat al jucătorilor față de organizatori sau alți jucători nu este permis și va fi pedepsit cu sentința maximă de descalificare a echipei din care face parte și excluderea jucătorului respectiv din viitoarele sezoane și competiții PGL.
    • Stream ul de către jucători în cadrul acestei competiții nu va fi permis decât la decizia organizatorilor, și nerespectarea acestei reguli va fi pedepsită cu sentința maximă de descalificare a echipei din care face parte cel care a încălat-o și excluderea jucătorului respectiv din viitoarele sezoane și competiții PGL.

Pentru cei fară Key-uri de Dota 2
    PGL dispune de un număr de conturi de steam cu DOTA 2 implementată în ele. Echipele ce doresc să se înscrie în această competiție vor primi aceste conturi pentru a putea juca pe perioada sezonului. Conturile pot fi folosite la orice perioadă din zi nu doar la meciurile oficiale stabilite pe durata sezonului.
    Condițiile ca aceste conturi să nu fie retrase de către PGL sunt următoarele:
    • Comportament adecvat al jucătorilor, fară înjurii la organizatori și alți jucători
    • Jucarea meciurilor la timp, cu excepția folosirii de wildcard
    Echipele fără conturi din primul sezon vor avea prioritatate de înscriere pentru următorul sezon în cazul în care va exista cerință mare de conturi cu key-uri de DOTA2 de către jucători.

Cuvinte pentru comunitate de la Bănăseanu ppăsărel Cristian
    Deoarece cunosc bine comunitatea de Dota din România știu sigur că este necesar să menționez anumite lucruri. Jucătorii trebuie să înțeleagă ca nu ne vom comporta ca niște dictatori atâta timp cât lumea este dispusă să joace civilizat în cadrul acestei competiții. Aici intră nu doar să nu ne comportăm ca niște animale, ci și distribuirea de informație necesară organizatorilor.
    Stream-ul este foarte important pentru sponsori, și din acest motiv există reguli dure pentru cei ce nu anunță nejucarea meciului la timp sau alte forme de dezinteres față de competiție. Pe măsură ce numarul de views la aceste stream-uri crește, așa vor crește și premiile, și în final și comunitatea. Pe sponsori nu îi interesează cine câștigă, că e Dignitas sau Na Vi, pe ei îi interesează să existe o comunitate, un număr mare de jucători și spectatori. Regulile trebuie respectate dacă doriți o ca Dota 2 să fie vazut ca un sport adevărat electronic.
    De a’lungul timpului în România s-au întâmplat diferite mizerii iar comunitatea de DOTA a fost sistematic dezamăgită de admini și jucători. A existat caz de manager de echipă care pleacă cu premiile echipei respective, manager român și-a însușit premii câștigate de echipă străină, concursuri fantomă unde organizatorii au plecat cu înscrierile și nu au dat premiile, jucători cu maphack etc.
    Acum aveți ocazia să jucați într-un mediu serios unde să fiți tratați după respectul oferit competiției în cadrul jocului eSport Dota 2. Așa că dacă doriți să schimbăm ceva împreună, trebuie doar să respectați puținele reguli ce contează foarte mult și să plătiți taxa de înscriere aproape de prețul unei shwaorme pentru o perioadă de 3 luni.

Cei ce nu au echipa poate va puteti gasi aici pe cineva http://forum.pgl.ro/threads/94074-CA...TIONAL-DE-DOTA

Registered User
    Shop 300
    Multumim Ppasarel

Registered User
    nice to read... gl!

Registered User
    Frumos .. sper sa se stranga cat mai multe echipe si sa continue sezoanele !

Registered User 4WARD Adrian's Avatar
    PlayZeek
    Play Admin
    Nu am jucat un meci in viata mea, dar imi fac echipa sa ne distram putin :

Proud member of FORWARD
    • Noi jucam doar la etapa.

Registered User md5sum's Avatar
    Nice!

Off: daca da cineva cu +1, PM me - no team
    Teamwork divides the task and doubles the success.

Administrator
    exista topic special pt caut echipa http://forum.pgl.ro/threads/94074-CA...TIONAL-DE-DOTA

Registered User
    Imi cer scuze pentru dublu post, nu am citit atent tot va rog sa stergeti primul post
    • Modul de joc va fi Captain Mode pe versiunea de Tournament, enable heats no, starting team random, Fill empty slots with bots no, allow spectators no.
    Cum adica starting team random ? Echipa care incepe sa baneze/aleaga eroi ? Problema mea este ca nu am echipa daca ma inscriu si nu imi gasesc echipa in timp util se mai returneaza banii sau nu ? Inca un lucru beta key`ul oferit o sa-l revocati dupa sezon sau userul poate continua sa-l foloseasca ?

Administrator
    da adica echipa care incepe sa baneze prima este Random. Pai intai iti faci echipa si dupa te inscrii , din cate am inteles e complicat de returnat banii prin sms. e oarecum stupid sa te inscrii singur daca nu ai echipa , dar inteleg dc ar face cineva asta pt un key de dota2. din pacate taxa de inscriere e pentru concurs nu pentru contu de dota2, conturile care le dam sunt un bonus celor care se inscriu si nu au.
    in legatura cu conturile eu zic ca le pot pastra pana la urmatorul sezon, si daca nu se inscriu il iau, pentru cei care se inscriu. practic contu poti sa il pastrezi o viata daca te joci in pgl si te comporti civilizat

Registered User
    Am inteles, multumesc frumos pentru lamurire.

Registered User
    hmm daca sa zic sincer , dau mai mult pe drum din Chisinau pana in constanta decat , iau pentru locu 1
    ar fi mai bine sa fie tot turneul Online

Registered User
    Sasha ... nu te lasa vamesii romani sa treci? ca de drum avem si noi 900 km din oradea.

Registered User
    sunt de acord cu sasha la faza asta,nu toti pot veni pana la constanta,ar trebui sa fie online finala(sau sa se poata juca si din afara salii),cine vrea sa se duca ,cine nu sa joace de acasa.

Administrator
    daca finala ar fi online nu ar fi premiile alea, ar fi 5 mousi ieftini. tre sa intelegeti ca depindem de sponsori si deciziile lor, si sunt constient ca e o problema cu transportu pt cei care stau departe de constanta dar nu am cum sa o rezolv, cel putin nu acum. la counterstrike vin la fiecare finala si vin si de la mama dracu, asta e situatia si ei nu se plang.
    ca sa cladim ceva solid pentru dota2 trebuie sa existe un inceput, cine nu poate sa vina poate sa ajute vizionand streamul samd, in timp si ma refer pe durata mai multor sezoane o sa ia contur pentru ca nu merge asa dintr-odata sa faci ceva direct extraordinar.
    poate daca esti Becali si arunci 100 000E ca esti tu baiat bun si ai de unde da, dar sper ca sunteti constienti ca e ceva fantezist ce am zis adineauri.

Registered User
    ""Finala mare va avea loc la FORTE Constanța pe data de 26-27 Mai 2012.""

Finala tine 2 zile. Ne descurcam si cu cazarea?

Registered User
    star vin si dorm la tine :>
    fac cunostinta si cu surioara ta ia zii ii e dor de mine?

Administrator
    finala e posibil sa fie doar intr-o zi, in anuntu ala ne refeream la finala eSport championship la toate. s-ar putea sa nu fie nevoie de cazare

Registered User
    pasarel daca vin imi pui de baut?

Administrator
    nu ca pe mine ma impresioneaza doar aia care pun bine wardu nu cei ce dau bine solo mid

Registered User
    =))Imi fac account cu PunBineWardPeHarta...Da nu cred ca pot veni daca ma calific

1.  
    ReC3 - Last Post
Page 1 of 2 12 LastLast