-
Registered User
yeap. la meci ma refer, sa pot sa dau search si sa-l vad.
Multumesc.
-
pai o sa fie privat, nu poti vedea meciul decat daca primesti replay , asta e si unu din motivele pentru care doresc sa primesc replay
-
Registered User
3.6 Echipele dispun de 4 wildcard-uri. Acestea reprezinta 4 posibilitati de a amana meciul programat, doar daca este folosit din timp, cu 3 zile inainte de meci. Capitanii sunt obligati sa anunte administratia daca vor folosi acest wildcard, cel tarziu Miercuri.
Uite se poate intampla ceva de genul asta: Subsemnatul Stefan Balanarescu Lich taie copacu in curte in ziua meciului programat si cade peste liniile de curent, si astfel e incapabil de joc. Ar trebui regula si pt asa ceva situatii neprevazute, care nu poti sa le anticipezi cu 3 zile inainte. Nu doar descalificare sau loss direct, ar fi prea absurd. Macar un inlocuitor din alta echipa din turneu sau wildcard... I'm just saying
-
Registered User
Etapa 1 - Grupa D - JFF vs. darena
wildcard darena
-
Am facut sectiune pt Wildcards http://forum.pgl.ro/threads/95389-WI...ional-de-Dota2
Va rog echipele care ati dat wildcard sa postati si acolo sa fie structurate.
-
-
voi dc ati jucat de acum ?Ati cerut wildcard sa jucati mai devreme? la 16 00 nu puteti? sau ce?]
-
Registered User
dar nu inteleg de ce te consumi atat tu ?
-
da au cerut wildcard, am incercat sa streamez meciul dar din pacate era in timpul de starcraft 2
-
Registered User
asa...bun...si daca sunt cazute serverele ca acum...???
-
Registered User
-
pentru situatii speciale exist eu sa fac ordine si trebuie sa ai incredere ca ma voi descurca Slyvr
dar sa speram ca nu este cazul si vom avea noroc si intelegere
-
Ppasarel v-ati gandit la ce meciuri o sa stream-ati sambata asta?xD
-
PGL TV - CS Section
Pentru situatii speciale si explozii solare exista PGL-pPasarel! GO CAPITANE!
Rami, tot 16 si 17 sunt orele pentru DOTA2. Asa o sa fie tot sezonul cu posibilitate de prelungire la 19:00.
-
da stiu...ma refeream ce meciuri o sa fie live
-
PGL TV - CS Section
O intrebare foarte buna la care nu poate raspunde decat un singur om... CAPITANUL PPASAREL! TAMTADAAAAM
-
Ppasarel poti sa ne spui te rog dupa ce criterii s-au facut seedurile pentru grupe? Am impresia ca unii inca cred ca totul a fost facut total random.
Teoria mea e ca au fost cam 4 echipe care au jucatori buni/cunoscuti in ele si alea au fost cap de serie restu fiind trecuti la "scrubs".
HINT: Echipele care sunt fix primele de sus in jos in grupa.
Pe langa asta as vrea sa stiu cum a fost determinata ordinea in care se joaca meciurile? De ce din ce vad eu jocurile alea intre echipele mai capabile sunt pastrate pentru ultimele doua etape?
-
pai in fiecare grupa am pus 2 favoriti, restul a fost total random
cred ca o sa transmitem not vs bob si sturtle vs mcg dar nu sunt sigur inca
tre sa vad
-
Bun dar pe ce criterii s-au ales favoritele? Multe din echipele astea vin cu lineupuri noi. Nici nu mai vorbesc de faptul ca nu a mai fost vreo competitie PGL la dota2 (cel putin nu relevanta) prin care sa se determine seedingul.
Daca poti sa iti motivezi alegerile pentru fiecare din cele doua echipe din cele patru grupe ar fi minunat.
-
@Dodoasca inteleg ca vrei sa fie echipa ta cea care e pe stream?
Din experienta iti zic ca nu e cel mai bun lucru:
1. Daca nu esti in primul meci trebuie sa asteptati toti pana termina, indiferent cat dureaza( am avut discutii pe tema asta sambata trecuta )
2. Presiunea care e pusa pe tine e mai mare, nu vrei sa dai fail urat stiind ca se uita cateva sute de oameni la tine.
3. Cei din aceeasi grupa cu tine vad exact cine in ce roluri joaca si stiu pe cine sa tina sub control ( asta mai ales ca ID-urile de meci nu au fost postate pe nicaieri ca sa te poti uita la replay)
-