Acest topic va fi folosit exclusiv pentru alegerea hartilor, respectiv pentru vetourile celor 4 harti refuzate de jucatori si apoi pentru vetoul care va stabili in ce ordine se vor juca cele 3 harti ramase.
Avand in vedere ca e de dorit sa stim ce harti se joaca si in ce ordine pana la inceperea jocului, veti fi rugati sa postati aici vetourile sau sa trimiteti mail la ptz@pgl.ro din timp(se poate incepe in fiecare saptamana de luni cu veto, meciul respectiv fiind vineri), iar eu voi updata pe acest topic.
Cum va functiona sistemul de veto: o data postat programul etapei respective, primul jucator va da veto pe o harta care sa nu se joace, urmatorul va da veto pe 2 harti, apoi primul va da veto pentru ultima harta ce nu se va disputa.
O data ramase cele 3 harti, primul jucator va alege o harta apoi al doilea alta harta iar ultima harta se va juca. A 2-a harta va fi aleasa de jucatorul invins din cele 2 ramase. In caz de egalitate se va juca si a treia harta ramasa.
Va fi cate un post al meu pentru fiecare etapa, o data ce ati postat sau a fost trimis mail voi updata si apoi voi sterge postul respectiv, astfel incat pe acest topic sa fie doar listele cu vetouri. De asemenea va fi scris cine urmeaza la veto si ce anume trebuie sa vetoeze.
Daca sunt nelamuriri, intrebati si vi se va raspunde.
Map pool: Metalopolis, Shakuras Plateau, Cloud Kingdom, Terminus SE, Entombed Valley, Daybreak, Antiga Shipyards.

Am incredere ca stiti metoda pana acum si va descurcati singuri inainte de joc.