Daca cumva se face pe data de 13 Mai , vom veni si noi, pentru ca pe 12 mai avem un lan in Bucuresti. Daca mai sunt locuri libere, va vom anunta din timp daca venim.
Daca cumva se face pe data de 13 Mai , vom veni si noi, pentru ca pe 12 mai avem un lan in Bucuresti. Daca mai sunt locuri libere, va vom anunta din timp daca venim.
Parteners: www.teg-gaming.comVisit us: www.facebook.com/goTT.Team
fq IROD: A fost odata.. un rege mare imparatesc pe nume iROD... era tare plicti in ultima vreme... dar cine sa`i sparga plictiseala.. toata lumea nu`i putea scoate plictiseala... pana intr`o zi cand apare la usa palatului cel mai mare ciumeg pe care la vazut vreodata planeta asta... ceapladau TAF...
tnNts prezenti
btg mix prezenti
fq IROD: A fost odata.. un rege mare imparatesc pe nume iROD... era tare plicti in ultima vreme... dar cine sa`i sparga plictiseala.. toata lumea nu`i putea scoate plictiseala... pana intr`o zi cand apare la usa palatului cel mai mare ciumeg pe care la vazut vreodata planeta asta... ceapladau TAF...
cik daca se da mancare gratis o sa isi faca si next mix..
Take what you can
Give nothing back!![]()
+1 pt lan, privat!![]()
hahahah sa te biP.. bun mix nu am ce zice oricum
![]()
Prea prosti ca sa fiti light ! #IGG on irc
Emilianeeepune si tu niste line-up-uri daca le ai pls !! sar'na !
Prea prosti ca sa fiti light ! #IGG on irc
l-am pus de sambata desi mai sunt persoane care m-au rugat sa schimb data. O sa mai facem editii daca iese bine acum si toata lumea e multumita. in special un lan de dota
nu pun line-upuri ca e o bataie de cap in plus. vi si vezi la lan line-upu la fiecare team.
* In alta ordine de idei, momentan numarul de 16 presupuse echipe s-a atins, chiar s-a depasit. in consecinta v-am rugat sa-mi trimiteti banii cu o saptamana inainte pentru confirmare plus o organizare mai buna. Aplic regula primul venit primul servit. ultima a-16a echipa care-mi plateste , are loc la lan( in cazul in care nu o sa ma razgandesc la un x single bracket , x = nr de echipe x > 16) astfel am luat in calcul ca sunt echipe si din alta localitate, care depind de un transport , sau o cazare. s-ar putea sa schimbam sistemul de joc din double bracket(ca ne lungim si dupa calculele mele se gata la 4 noaptea) , in single bracket, dar ramane de vazut, am sa va anunt pana deseara. Voi ce parere aveti legat de asta ?
** ex_interp 0.01, 32bpp , cfg acceptat , duck pe scroll duce la eliminare, se va juca pe server lan.
Texturi HD sunt disponibile aici, de asemenea pentru a depune o reclamatie la adresa adminilor/jucatorilor PLAY.PGL.RO apasa aici. Adminul costa 5 euro, iar acesta este disponibil aici.
O lista a ultimilor codati de pe aceasta comunitate o puteti gasii aici.
De asemenea, inainte de toate, nu uitati sa CITITI REGULAMENTUL.
Nu cred ca cfg ar trebui acceptat , si cred ca e mai ok double bracket
a venit vara ><
ies si eu din casa in Sibiu)
![]()
@> cu speranta < sa fie un LAN cat mai serios si cat mai bine organizat si distractie pentru toata lumea, succes
ufh ,`, tugu1la: cu ce rupti jucam doamne
ufh ,`, dulce: asa erai si tu acum 3 luni
hahaha
Emi,trece si GS pe lista,dak trebe si lp dami prv ,e sigura treaba![]()
sa fie compromis propun sa se permita la cei care doresc sa-si instaleze gui-ul preferat , fara cfg-uri de cateva mega...si da double bracket ....
E mult mai bine cu double bracket,fara cfg,cu un gui daca vor jucatorii, si duck pe scroll sa fie permis![]()