brat LAN PARTY SIBIU - Page 12
Page 12 of 12 FirstFirst ... 29101112
Results 221 to 230 of 230

Thread: LAN PARTY SIBIU

Registered User KrisszKhaos's Avatar
    Haide frate !!! glumesti ? Nu vezi ca cam nicio echipa nu vine pt premii :\ Sigur raman bani sa dai o bere la toata lumea si aia e deajuns. Toti venim sa ne distram nu sa castigam sau sa pierdem ...
    Daca sunt 10 echipe poti sa-l organizezi ! Pt ca altadata vor fi si mai putine.
    I'm A Cookie Monster ... Rawrrr ...

Registered User
    Shop 300
    deja e 12:40 ma , baieti din nexus au pierdut cursa , aia numai vin . bafta

Registered User
    Quote Originally Posted by KrisszKhaos View Post
    Haide frate !!! glumesti ? Nu vezi ca cam nicio echipa nu vine pt premii :\ Sigur raman bani sa dai o bere la toata lumea si aia e deajuns. Toti venim sa ne distram nu sa castigam sau sa pierdem ...
    Daca sunt 10 echipe poti sa-l organizezi ! Pt ca altadata vor fi si mai putine.
    situatia pana inainte de amanare era urmatoarea :
    5 echipe inscrise din 30 cate s-au anuntat, + inca 3 posibile echipe care`mi platesc banii la lan. cu 8 echipe nu faci nimic, nu ne permite nici sala de internet sa mai organzam un lan in 8 echipe si totul merge prost, improvizat si nimic organizat cum trebuie. fi fara nici`o grija am amant peste 4 sapt. ca sa avem timp sa organizam ceva cumsecade unde toata lumea o sa fie mai mult decat multumita.
    Texturi HD sunt disponibile aici, de asemenea pentru a depune o reclamatie la adresa adminilor/jucatorilor PLAY.PGL.RO apasa aici. Adminul costa 5 euro, iar acesta este disponibil aici.

O lista a ultimilor codati de pe aceasta comunitate o puteti gasii aici.

De asemenea, inainte de toate, nu uitati sa CITITI REGULAMENTUL.

Registered User
    acum sau peste 4 saptamani tot 8 echipe o sa fie nr maxim.

Registered User shin!'s Avatar
    ti-am spus si prin mail`uri, unele persoane (incluzandu-ma si pe mine) sunt sceptice cand vine vorba de dat banii inainte. mai ales daca este vorba de un lan din alt oras. intelegi?
    intr-un post anterior ai inceput sa arunci cu vorbe ce nu-si aveau locul , cum ca toate echipele care si-au anuntat prezenta si apoi s-au retras sunt neserioase si etc. noi ti-am spus din start ca daca e sa mergem pe incredere, ok, daca nu, nu venim.
    ma rog, bafta cu cea de-a 2 a tentativa...poate acolo strangi 16 echipe care sa-ti plateasca pre-event.

Registered User
    Quote Originally Posted by shin! View Post
    ti-am spus si prin mail`uri, unele persoane (incluzandu-ma si pe mine) sunt sceptice cand vine vorba de dat banii inainte. mai ales daca este vorba de un lan din alt oras. intelegi?
    intr-un post anterior ai inceput sa arunci cu vorbe ce nu-si aveau locul , cum ca toate echipele care si-au anuntat prezenta si apoi s-au retras sunt neserioase si etc. noi ti-am spus din start ca daca e sa mergem pe incredere, ok, daca nu, nu venim.
    ma rog, bafta cu cea de-a 2 a tentativa...poate acolo strangi 16 echipe care sa-ti plateasca pre-event.
    multumesc. vreau sa cred ca e mai potrivita data care`am ales-o si de data asta o sa facem sa fie bine sigur si risk-free.
    Texturi HD sunt disponibile aici, de asemenea pentru a depune o reclamatie la adresa adminilor/jucatorilor PLAY.PGL.RO apasa aici. Adminul costa 5 euro, iar acesta este disponibil aici.

User Banat
    bagamias **** in morti tai si in lanu tau de 2 lei sper sa mori pt ca i`ai pus pe baieti astia pe drumuri play admin fa lan pe playzeek luamiai coaiele in gura

User Banat
    Quote Originally Posted by p6 casper View Post
    daca nu va bateti nu rezolvati nimic
    ba tu esti prost sufleteste

Registered User
    Emi pana cand se amana lanul?:|

Registered User
    Quote Originally Posted by epic1718 View Post
    Emi pana cand se amana lanul?:|
    vezi ca am facut un post nou "Lan Party - Editia I Games Arena , SIBIU" am scris acolo si data lanului

1.  
    ReC3 - Last Post
Page 12 of 12 FirstFirst ... 29101112