Sa va descriu putin problema mea.Am instalat windowsul totul a mers bine nicio problema,apoi antivirusul a gasit niste virusi,care ia bagat in carantina de unul singur(antivirus avira)bagandu-i in carantina erau si cativa virusi in folderele de la windows,dupa ce ia bagat in carantina,nu mai puteam deschide nimic(ex. setarile de la mouse/tastatura cele din control panel,numai puteam sa dau pe desktop la proprietes etc. => accesele mele la windows erau limitate dand o eroare rundll32.exe).Am downloadat cate ceva din alte tutoriale am inlocuit fisierele iar acum patesc acelasi lucru numai ca de data asta sus scrie la fel "rundll32.exe - Unable To Locate Component" iar jos "This application has failed to start because k9371937.dll was not found.Re-installing the application may fix this problem.Daca poate cineva sa ma ajute as fi foarte recunoscator.Nu doresc sa reinstalez windowsul deoarece am cateva proiecte importante care trebuie terminate,dar vreau sa rezolv si aceasta problema.As dorii sa posteze doar cei carora li s-a intamplat si/sau stiu rezolvarea,fara suferinte care vor +1.