inseamna ca n-ai fost in urziceni....
Bruxelles
Copenhaga
Paris
Berlin
Roma
Moscova
Stockholm
Bucuresti
Praga
Budapesta
Oslo
Vienna
Londra
Lisabona
Madrid
Kiev
Atena
Amsterdam
Helsinki
Reykjavik
inseamna ca n-ai fost in urziceni....
ANYONE DID IT FOR TEH +1U+1Z![]()
Paris si Bruxelles.
Cea mai frumoasa capitala ? Stii ca Olanda are doua capitale : Amsterdam si Haga, unde e Haga?
Ai castile pe urechi si zici ca joci la sunet, dar defapt il asculti pe Gutza sa-ti spuna el pe unde vin dusmanii.
*SPEC* riDDi : ma io trebe sa ma spal ca ma duc cu colinda)
Am fost in Viena Roma Varsovia Budapesta . . . Roma mi s-a parut mult mai frumoasa dar am votat Londra![]()
AdriaN: hai ca sunt la mix
ionutz_cool97: ce mix?
ionutz_cool97: esti dj?
excelenta! iarna te caci pe tine, iar vara o arzi cu treninguri si geci... excelenta clima in londra!
Londra este cea mai frumoasa capitala a europei, pentru mine
ANK@R@ ca`i auru pe jos cum e la noi patrunjelu'
Amsterdam este capitala oficială conform Constituției. La Haga (neerlandeză Den Haag, sau oficial ’s-Gravenhage) se află sediul guvernului, reședința regală, precum și cea mai mare parte a ambasadelor.
e monarhie constitutionala, regele domneste dar nu guverneaza.
Te-ai uitat pe euronews Arpad? :ics
Professional Gamers League
Cum de ai uitat Berna, probabil cea mai curata capitala din Europa?
Din cele din poll am fost in Paris,Roma,Madrid,Budapesta,Viena,Bruxelles iar dintre toate cel mai mult mi`a Parisul.. Insa de departe cel mai frumos oras vizitat e Monte-Carlo
Cum sa ziceti ca va place clima din Anglia ? Omfg
Din cele de acolo am fost doar in Budapesta si Vienna.
Noaptea Budapesta este superba, si sunt destule chestii de vazut.
Vienna e prea curata pentru noi.
vorbesc in "am fost asta-vara in **** mea si-am VAZUT, ori tu stai si postezi ca ai vrea, ma doare-n cur cat a fost iarna asta si cat va fi cea viitoare avind in vedere ca londra are climat temperat. Scrie pe wikipedia plm...
incep sa ma satur de astia ca tine care o ard "ca domle comentezi in necunostinta de cauza" si nici nu am mancat din aceeasi strachina
mai erau vreo 2 prosti care incercau sa fie amuzanti scotand in evidenta ca eu m-am laudat ca-s la litere si nu stiu ca forma corecta e renoveze, de parca stau pe forum sa fac romana cu toti ratatii in **** mea... SANATATE SI VIRTUTE INTRU` TOATE!
Budapesta