brat Cea mai frumoasa capitala din Europa - Page 6

View Poll Results: Cea mai frumoasa capitala din Europa!

Voters
192. You may not vote on this poll
  • Bruxelles

2 1.04%
  • Copenhaga

2 1.04%
  • Paris

27 14.06%
  • Berlin

4 2.08%
  • Roma

15 7.81%
  • Moscova

4 2.08%
  • Stockholm

5 2.60%
  • Bucuresti

29 15.10%
  • Praga

11 5.73%
  • Budapesta

9 4.69%
  • Oslo

3 1.56%
  • Vienna

7 3.65%
  • Londra

26 13.54%
  • Lisabona

2 1.04%
  • Madrid

7 3.65%
  • Kiev

0 0%
  • Atena

3 1.56%
  • Amsterdam

25 13.02%
  • Helsinki

2 1.04%
  • Reykjavik

9 4.69%
Page 6 of 10 FirstFirst ... 3456789 ... LastLast
Results 101 to 120 of 196

Thread: Cea mai frumoasa capitala din Europa

Registered User thenuts's Avatar
    Quote Originally Posted by Frostxtq View Post
    Quote Originally Posted by thenuts View Post
    Toti votati si o ardeti cu Amsterdam, iarba si prajituri si figuri dar majoritatea doar visati sa ajungeti acolo. Inainte sa comentati, nici eu nu am fost acolo si nu vreau sa ajung degraba....nu am chef sa vad doar drogati pe strada ...sau poate sunt eu mai altfel si nu imi place sa cred ca faptul ca fumezi iarba te face mai cool...am inteles ...fumezi te relaxezi da tine ***** pentru tine si simte-te bine nu veni sa pui poze cu zahar toss la pliculet ca GUEZZZULIKE.
    Asta e ca si cum ai zice ca nu iti place nici un oras unde e legal alcoolul pentru ca nu ai chef sa vezi doar oameni drogati pe strada. Adica o mare porcarie. Oricum nu vad ce te deranjeaza pe tine daca unu e high si se plimba pe strada, unu care e fumat e de 10 ori mai linistit si mai putin enervant ca unu beat.
    Pentru tine si pentru restu care m-au criticat...mi-am exprimat putin gresit ideea ...ce vroiam sa spun a fost faptul ca daca te uiti majoritatea care voteaza amsterdam au in post ceva de genu "amsterdam , iarba FTW sau "pot fuma linistit acolo" sau alte chestii. Arata-mi unu ca a zis ca vrea sa mearga in olanda ca a vazut ca sunt multe biciclete acolo sau ca vrea sa vada culturile de mac sau eolienele alea

Registered User wtf!'s Avatar
    Shop 300
    te duci sa vezi un camp de maci si niste fier infipt in pamant ? fi serios,lasa harneala asta cultivata ........
    time to raise the stakes again

Registered User thenuts's Avatar
    Se pare ca sunt prea subtil pentru unii. Ma refeream ca sunt si alte chestii mai interesante de vazut acolo decat sa meri doar sa fumezi un joint.

Registered User wtf!'s Avatar
    nu esti deloc subtil,te-ai exprimat aiurea si ai dat exemple total neatragatoare,cel putin pentru mine..in cazu` in care nu cumva esti vreun inginer obsedat si te duci sa observi paletele cum se invart
    time to raise the stakes again

Registered User cascadegrasutz's Avatar
    Aici sunt doua aspect cand vine vorba de capitalele preferate chiar daca n-am fost in vreo capitala decat Bucuresti si anume unu e ala ca daca ma duc cu batranii ma duc la zonele pline de istorie si aici pot zice Atena si Parisul,iar daca ma duc cu ai mei baieti ma duc in Dublin sau in Paris.

Registered User xAvidjt-'s Avatar
    Orice capitala are o istorie aparte deci... Si nu cre'ca exista cea mai frumoasa capitala ci capitala preferata.
    Siempre Barça!
    Mes que un club!

http://i46.tinypic.com/io11xv.jpg

Registered User STAR PLAYER's Avatar
    Quote Originally Posted by Frostxtq View Post
    Toti votati si o ardeti cu Amsterdam, iarba si prajituri si figuri dar majoritatea doar visati sa ajungeti acolo. Inainte sa comentati, nici eu nu am fost acolo si nu vreau sa ajung degraba....nu am chef sa vad doar drogati pe strada ...sau poate sunt eu mai altfel si nu imi place sa cred ca faptul ca fumezi iarba te face mai cool...am inteles ...fumezi te relaxezi da tine ***** pentru tine si simte-te bine nu veni sa pui poze cu zahar toss la pliculet ca GUEZZZULIKE.
    Asta e ca si cum ai zice ca nu iti place nici un oras unde e legal alcoolul pentru ca nu ai chef sa vezi doar oameni drogati pe strada. Adica o mare porcarie. Oricum nu vad ce te deranjeaza pe tine daca unu e high si se plimba pe strada, unu care e fumat e de 10 ori mai linistit si mai putin enervant ca unu beat.
    Pentru tine si pentru restu care m-au criticat...mi-am exprimat putin gresit ideea ...ce vroiam sa spun a fost faptul ca daca te uiti majoritatea care voteaza amsterdam au in post ceva de genu "amsterdam , iarba FTW sau "pot fuma linistit acolo" sau alte chestii. Arata-mi unu ca a zis ca vrea sa mearga in olanda ca a vazut ca sunt multe biciclete acolo sau ca vrea sa vada culturile de mac sau eolienele alea
    mananca tu mac crud sa te vad cum te simti dupa
    Nu înceta niciodată să zâmbeşti, nici chiar atunci când eşti trist, pentru că nu se ştie cine se poate îndrăgosti de zâmbetul tău.

Registered User GodLesSSS's Avatar
    E ca si cum ti-ai baga heroina , nu-i asa?

Registered User Chuck's Avatar
    Quote Originally Posted by KapYo View Post
    Imi place tatic ... nu prea exista aici scarba de natii . Eu sunt ungur bulan ... si n-am zis budapeste degeaba . In rest unde n-am fost nu pun de-oparte . Dar nici nu bag pe locu 1 pentru imaginile de pe google earth . Praga ... un oras de nota 10 , dar putine lucruri de facut . Fiecare cu ce-i place , fiecare cu ce-l doare . Depinde fiecare ca-ta parte dintr-o capitala a umblat-o . Eu din budapesta 80% si cam tot atat din praga . De asta m-am dat cu parerea . Daca tot ne-apucam de chestii de genu ca pe banii parintiilor sau alte chestii ... n-ajungem bine . Fiecare a ajuns intr-un fel s-au altu l-a destinatiile acestea . Fiecare a aflat ceva placut in ele . Sooo ... Bine a fi ... si la vara ... cald

on: Praga.

Registered User Edward[A]'s Avatar
    Paris fara discutii

Registered User klassen's Avatar
    Madrid .

Registered User Frostxtq's Avatar
    Quote Originally Posted by GodLesSSS View Post
    E ca si cum ti-ai baga heroina , nu-i asa?
    Doar daca nu e tratat si bagi in tine ca spartul.

User Banat beat junkie's Avatar
    vorbiti doar de droguri in thread-ul cea mai frumoasa capitala, ratatilor

Registered User CRAZYYY's Avatar
    Budapesta

Moderator mercur's Avatar
    Quote Originally Posted by Mowgli! View Post
    Frate, nu este vorba ca vreau sa ajung acolo doar pentru a fuma, dar mi se pare interesant. Crede-ma k o poti arde si in Buc ca acolo. Pana la urma fiecare cu parerea lui, nu-mi pasa de parerea voastra, atat timp cat mie imi place si mi se pare interesant. Nu am spus nimic legat de visat, terminati in moloz cu suferinta asta. Care este problema voastra pana la urma ca visam sau nu ?! Bill Gates va vedeti nebunilor voi..si n-aveti un chior in buzunar daca va scutur. Asta cu alfa romeo la avatar in moloz de rupt unde vezi tu numai "Drogati" pe strada?! ai fost cumva acolo sa iti dai cu parerea?! wow men sa stii k daca fumezi iarba te droghezi, nu stiam, jur ! Mor pe d'astia ca tine prietene..nu va suport, jur, am zis sa nu ma mai iau cu nimeni pe forumul asta, dar prea va f**e grija de unu si de altu. Depinde ce si cu cine ai fumat. Daca ai bagat legale, este normal sa fie o porcarie. In fine nu mai discut asa ceva pe forumul asta, acum sa curga suferintsele, paaaa !!!!
    vara ce-a trecut stateau baietii prin parcurile din Amsterdam cu trifoiu in gura.. vai de tine. zici de altii ca vorbesc si n-au fost. se pare ca esti in aceeasi oala

User Banat
    Scz ca ma bag in seama aici cu drogurile si Amsterdam ... din cate stiu prin Olanda sunt anumite cafenele in care se pot consuma o anumita cantitate(bineinteles mica) de droguri , nu? si totul este perfect legal .. stiu bine sau ma insel?

Registered User eMc.'s Avatar
    Paris, pe mine ma mira faptu ca ai pus Bucuresti pe lista. =)

Registered User CRAZYYY's Avatar
    Quote Originally Posted by GeRRy View Post
    Scz ca ma bag in seama aici cu drogurile si Amsterdam ... din cate stiu prin Olanda sunt anumite cafenele in care se pot consuma o anumita cantitate(bineinteles mica) de droguri , nu? si totul este perfect legal .. stiu bine sau ma insel?
    In mare parte da, dar in curand va fi o lege in Olanda prin care nu va mai permite turistilor sa aiba acces la coffe shops d-alea.

Registered User pheenwje ~'s Avatar
    Quote Originally Posted by eMc. View Post
    Paris, pe mine ma mira faptu ca ai pus Bucuresti pe lista. =)
    Unii n-au iesit din tara, macar sa aiba ce vota chit ca au vazut Bucurestiul sau nu.. :/

Registered User reguts}}'s Avatar
    va doresc tot binele din lume si-n loc de-o romanta , va dedic ca melodie sirena de ambulanta!

1.  
Page 6 of 10 FirstFirst ... 3456789 ... LastLast