Academia de politie

Discussion in 'Loc de dat cu capul' started by shambala, Feb 3, 2011.

 1. Salut.Ma cam bate gandu sa dau la academie si vreau sa va intreb daca stiti pe cineva care este sau a fost acolo sa imi zica niste pareri....treaba e ca ai loc de munca asigurat dupa 3 ani ,da locurile sunt cam putine.
   
 2. unbaiat

  unbaiat Banned

  trebuie sa ai peste nu stiu cat inaltime, dai teste fizice. trebuie sa iei nota MMAAAAAAARE la admitere. nici asa nu esti sigur ca intri, daca n-ai bani. sau daca ai bani, ai luat direct.
   
 3. Cred ca deja se depun dosare.
  Se dau examene, probe sportive, interviu, psihologic...
  Eu incerc la subofiteri :p
   
 4. cum mm sa ai inaltime obligatorie?=)))))
  sportu il iei , da pt scris trebuie sa inveti ca altfel nu iei...
   
 5. auzisem pe undeva ca cica nu te primesc daca ai tatuaje sau semne din nastere ... stii careva ceva despre asta?
   
 6. Poi da, nu se accepta toti piticii sub 1.65 :)
   
 7. am inaltime,probele fizice le trec fara probleme,greu la alea scrise(engleza,istore,gramatica)ca iti da doar chestii de nuanta care poate nu le vezi pe moment.
   
 8. da, semne personale, tatuaje , cercei pierceuri si alte nebuneli dastea. tre sa ai 80% dantura completa.
  astea sunt semnele personale la militie
   
 9. tatuaje nu te lasa,semne si cicatrici mi se pare ca da.
   
 10. haotic nu zi ca le treci fara probleme ca poate acolo pici, antreneaza-te pentru toate probele sportive, si pune mana pe carte daca chiar iti doresti asta, un prim pas ar fi : bye CS.
   
 11. m-am lasat de cs de vara trecuta...deja sunt la pregatire la astea ce dau...da ti-am zis sunt chestii de finete la proba scrisa
   
 12. La istorie am inteles ca e super greu, la gramatica limbii engleze si romane te descurci ca nu e foarte greu si e de inteles, dar la istorie trebuie invatat foarte mult si nu e nici usor. Si eu vroiam academie, dar timpul a trecut si lenea a fost mare, asa ca am ramas cu gandul sa incerc la scoala de subofiteri.
   
 13. Treb sa inveti la greu istorie si romana.. si la sport e destul de greu
   
 14. la mine e invers...ia istorie am inceput sa le inteleg chiar daca nu stiam nimic din 5-12,da la romana am eu o slabiciune...si cu probele sportive singura problema e ca se dau in iulie pe caldura daia maxima
   
 15. sunt permise semnele, sa ai cicatrici atat timp cat nu-s foarte mari si nu in zone vizibile (ex : fata )
   
 16. ai voie sa iesi la ciko in oras doar miercuri intre orele 18:00 - 20:00 :(
   
 17. doar primu an parca..
   
 18. vezi ca probele alea pe care la sustii fizic sunt extrem de grele si ar necesita sa te apuci de pe acum de un antrenament..am un coleg care o sa dea acolo si omul a inceput sa se pregateasca din septembrie,atat la probele fizice cat si la cele in scris...deci daca vrei sa intrii trebuie sa te pui serios pe treaba :D
  PS:acu am observat ca este vorba de academie de politie,cel de care ti-am precizat are de gand sa dea la academia tehnica militara :p(oricum o parte cred ca se aplica si-n cazul tau)
   
 19. gresit. nu se accepta niciun fel de semn ma :)