afise pe mapa

Discussion in 'Mapping' started by hasmorocar, Sep 15, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. cum pot face ca pe o mapa de pe un server ca in loc de afisele, sau pe langa afisele puse de valve acolo sa pun eu afise pe care vreau eu.. am nevoie de vreun plugin ceva?

  Fara replici ce nu is au rostul..daca stie careva sa zica..
   
 2. Salut,

  Ai nevoie de un program. Acesta se numeste Wally. Il gasesti printr-o cautare pe net (google). Iar pentru a putea sa apara bannerul tau pe harta respectiva, va trebui sa modifici harta in sine, nu doar bannerul.

  Toate texturile, de perete, de pamant, de geam, etc. sunt cumulate intr-un fisier .wad. Fiecare harta are propriul ei wad. Exemplu: de_dust si de_dust2 are de_dust.wad, de_aztec - de_aztec.wad, etc.

  Ca sa modifici bannerul din, exemplu, de_dust2 ce apare in baza la CT, va trebui sa modifici harta de_dust2 si sa faci practic alta, cu acel banner (realizat in Wally). Procesul e destul de complicat pentru un incepator, insa e usor odata ce te-ai obisnuit cu programele Valve Hammer Editor si Wally.
   
 3. Man dar nu ai raspuns la intrebarea cum faci un fisier wad sa poata fi descarcat ????
  eu am incercat la mine in pc ma pot juca dar daca pun harta pe server nu poate descarca alti useri wad-ul dc????
   
 4. Iei un fisier .res ii pui numele la harta, ex: de_clanbase.res si scri in el ce fisiere are harta. Il Deschizi cu wordpad.

  Exemplu:

  /models/model.mdl
  /sprites/effect.spr
  /sound/misc/eu.wav
  text.wad

  Topic Close.
   
Thread Status:
Not open for further replies.