Instalarea şi actualizarea unui server de Counter-Strike 1.6 (Windows / Linux)

Discussion in 'Servere de Counter-Strike 1.6' started by StRaT0, Oct 24, 2008.

  1. nu e vb sa dai rootu si parola dar e simplu ..da mie ce nu iti merge si incerc sa te ajut ..am 5 sv ..facute si toate merg :d
     
  2. am facut cum ati zis... si uite ce a rezultat
    in debug.log zice asa
    Crash : Wed Mar 11 10:39:52 EDT 2009
    Start Line : ./hlds_amd -game cstrike -autoupdate -secure -port 27015 +ip +maxplayers 24 +map de_dust2 +sv_lan 0 -debug -pidfile hlds.4744.pid
    #0 0xb7f48410 in ?? ()
    No symbol table info available
    End of crash report

    si cand scriu exit in consola zice
    cannot access memory at address 0xb7f13658
    sau alte dastea...

    si la start line zice ./hlds_amd io pornesc cu ./hlds_run si apare si -pid hlds.4744.pid iar io nu il pun
    astept raspunsuri :D
     
  3. StRaT0

    StRaT0 CTO

    Asta pentru că probabil că ai un procesor amd. Din ce văd eu nu ai ultima versiune de steam. Încearcă să faci update la server şi să rulezi din nou.
     
  4. pai am facut 100 de updateuri...degeaba si nu are cum sa fie din cauza la procesor...amd...
    cate servere nu sunt pe amd? si merg bine ? la voi nsuh pe ce or fi da la gzone pe amd sunt...merg bine...:|
     
  5. StRaT0

    StRaT0 CTO

    Am zis că e amd după ce ai zis tu că il porneşti cu run şi nu cu amd. :)

    De aici reiese că nu e ultima versiune. Fă update-ul cum trebuie.
     
  6. uite ma frate
    ./steam -command update -game valve -dir .
    ./steam -command update -game cstrike -dir .
    u zici de engine alea 4383 ? nu am de unde sa le iau! la update le ia pe astealalte 4352 nu ai putea u sa uploadezi undeva de la servere de la voi dalea 4383 ? sau daca ai sa imi dai si mie ... pls !:|
    mc
     

  7. ai privat de la mine
     
  8. am vazut! tiam lasat si io uiteeeeeteeeee
    --------------------
    Editare ulterioară
    --------------------
    am instalat iar alt server...porneste normal ...tot da aia cu steam_appi...dar cand scriu exit zice threadtools.cpp(417):assertation failed:Thread synchronization object is unusable
    doar atat...daca adaug -debug numai zice nici o eroare...si nu am mai instalat admin mod :|
    threadtools.cpp(417):assertation failed:Thread synchronization object is unusable asta de la ce e ? si are ceva ca apare?
    --------------------
    Editare ulterioară
    --------------------
    deci serverul merge bine ! dar fara addons ! de unde iau un addons adminmod bun ? sau amxmodx ...?
     
  9. StRaT0

    StRaT0 CTO

  10. merge:) pe amxx dar adminmod dc nu mergE?:(
     
  11. StRaT0

    StRaT0 CTO

    AdminMod-ul este destul de vechi. Ultimul release al lor a fost în 2004. De atunci şi până acum au apărut multe update-uri la steam şi multe cerinţe. AmxModx-ul este updatat şi de aceea devine din ce în ce mai popular.
     
  12. inca ceva...cum copiez un folder ? de ex addons cum il copiez ?
    si daca vreau sa adaug nijte pluginuri cum fac ? fara sa folosesc putty...direct dupa linux merge?
     
  13. am reusit sa fac si adminmod si amxmodx...la prima pornire mergea bine
    la a doua
    Could not establish connection to Steam servers.
    cminterface.cpp (595) : Assertion Failed: m_hConnectionTCP

    :| si tot asa..de la ce sa fie si care e rezolvarea?:(
     
  14. am facut noul update la server azi , si erau 4 pe server , la unu din ei ia dat
    Client timed out while answering challenge
    si mie imi aparea inconsola la server sa vizitez steampowered.com ...
    de la ce e ? o sa dea asa mereru ? la toti? sau ?:|
     
  15. nu merge sa mi se conecteze lume pe sv :|
     
  16. ma poate ajuta cineva cu un cfg de war pentru server .?
     
  17. bun thread :)
     
  18. warick!

    warick! Banned

    salut , ma poate ajuta cineva cu un plugin , sa scoata parola de pe server cand ies toti playeri , si cum pun harta de_tuscan pe server de LINUX
     
  19. hehe nice thread Strat0 !! foarte folositor
     
  20. Deci am urmarit toti pasi [Windows] am facut tot ce a trebuie si a mers serverul e bun dar am descarcat direct de pe site oficial amx si lam instalat am intrat in addons\amxmodx\configs\users.ini si am pus:


    "89.115.180.153" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de"
    "xCuse" "iulian" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"

    Am pus si pe nume si pe ip pentru ca nu mia mers de nicun fel intru pe server si dau amx_who "You have no acces to this command" si face asa la oricare comanda pe care o incerc !

    Ce este de facut va rog ajutati-ma :(((