Mi se misca mouse-ul aiurea

Discussion in 'Hardware' started by eXelero89, Oct 3, 2008.

 1. Aseara am vrut sa ma joc pe LAN cu niste colegi de camera CS . Totul bine si frumos pana observ ca mi se misca aiurea mouse-ul, ca si cum ar fi bifat enhance pointer precision din windows (evident ca nu e ) . Cand incerc sa fac tracking si daca vreau sa cobor f incet crosshair-ul pur si simplu nu coboara , de parca nu ar citi toate "punctele", + ca se simte un anumit delay in miscari, exact ca atunci cand este bifa la enhance (daca nu intelegeti puteti incerca sa bifati si apoi sa intrati in joc) . Precizez ca doar in CS mi se intampla, CSS-ul merge perfect. In fine, daca ma poate ajuta cineva, va rog... \o/
  PS : Nu joc si nu am jucat CS niciodata ca maniacul, dar ma pricep in ale shooterelor ca am jucat si joc f mult Wolf:ET la un nivel inalt, de asemenea detin si un echipament decent Deathadder + Everglide Titan - asta ca sa intelegeti ca am idee despre probleme de mouse-uri si altele- :) .
  Multumesc
  --------------------
  Editare ulterioară
  --------------------
  nu-mi vine sa cred ca nu se pricepe nimeni :(
   
 2. Sunt putini cei ce frecventeaza aceasta sectiune, nu ca nu s-ar pricepe...

  Incearca sa iti faci demo atunci cand intri pe server si vezi daca iti merge normal.

  Daca da, fie iti faci un demo (poate fi si acelasi, se face overwrite automat) de fiecare data cand joci CS fie dai ctrl + alt + delete si te duci la Processes dupa care selectezi Steam si dai set priority > Low.

  Daca nu, atunci poate e nevoie de comenzile pentru dezactivarea acceleratiei si in-game, fie te duci la properties la shortcut si adaugi la target comenzile "-noforcemaccel -noforcemparms" dupa textul de acolo (asta in cazul Non-Steam-ului) fie deschizi fereastra cu My Games din Steam si dai click dreapta pe joc dupa care dai properties si set launch options si le scri acolo (una dupa alta si cu spatiu intre ele, ambele cu liniuta exact cum le-am scris eu, dar fara ghilimele). Tot de aici poti seta si frecventa daca vrei (-freq 100 sau cat vrei...).

  Pentru a-ti face demo folosesti comanda "record <numele demo-ului>" in consola.

  Poate am fost putin cam direct, am sarit peste unele etape pe care ar trebui sa le stii, asa ca daca nu te descurci posteaza si voi explica mai amanuntit...
   
 3. "-noforcemaccel -noforcemparms" ce fac aceste 2 comenzi ?
   
 4. acele comenzi anuleaza oarecum acceleratia din joc:) eXelero89 iti propun sa incerci comenzile -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd si scapi de pb
   
 5. va multumesc, am adaugat chestia aia la shortcut si acum merge blana xD
   
 6. Comanda "-noforcemspd", mentionata de abcz, teoretic nu face altceva decat sa ajusteze in-game sensitivity-ul in functie de sensitivity-ul din windows. Nu este obligatorie si nici prea recomandata din punctul meu de vedere (daca te-ai obisnuit cu ea pusa poti sa o pastrezi activata, dar altfel n-are sens).
   
 7. care e faza cu enhance pointer precision ? eu il am bifat si merge ok
   
 8. Pai daca ai acceleratia dezactivata prin mouse fix sau macar advanced launch options atunci poate ca nu se observa... Daca nu, inseamna ca esti obisnuit cu acceleratia activata si ai un mouse care nu este afectat de acceleratie :)
   
 9. am mousefix :)
   
 10. Am un monitor crt , in cs joc cu 70hz ,enhance pointer debifat,senz.la a 5'a liniuta parca.pad steelseries qck si mouse x7 a4tech . la set launch option noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -32bbs . padul debea l'am luat .. spuneti cum ar fi cel mai bine sa ma obisnuiesc ? ms.de sfaturi.
   
 11. m_filtre 1/0? mise pare ca asta era comanda. incearca macar
   
 12. m_filtre 0 .asa joc