Regulament - finala

Discussion in 'Arhiva PGL FIFA' started by bug, Sep 26, 2005.

 1. bug

  bug

  World Cyber Games Romania

  Versiune Joc : FIFA Soccer 2005

  General
  - Mod de joc : 1 vs. 1
  - Echipe : Internationale
  - Criterii de departajare

  1. Rezultat meci direct (sistem UEFA golul in deplasare conteaza dublu)
  2. Prelungiri. Cine inscrie primul castiga. In caz ca rezultatul meciului nu permite continuare cu prelungiri. (Ex 3-0; 0-3) - se incepe un meci nou cu repriza setata la 2 min. Host va fi jucatorul din retur. Cine inscrie primul castiga
  3. Lovituri de departajare

  De cate ori se incepe mingea de la centrul terenului(inceputul unei reprize sau dupa un gol primit) aceasta se face obligatoriu cu o pasa in propriul teren. La abateri repetate participantul va fi avertizat de catre arbitru, iar in cazul in care situatia o cere arbitrul isi rezerva dreptul de a sanctiona participantul prin forfeit. Inceperea prin sutul direct spre poarta adversa este interzisa. Daca se inscrie un gol in acest caz, golul este anulat. Exceptie face inceputul meciului cand jucatorii schimba mingea intre ei (si aici este interzisa folisirea functiei Shoot setata implicit pe tasta D).

  Folosirea functiei Off the Ball este interzisa. Daca se foloseste functia Off
  the Ball, jucatorul in cauza va pierde meciul prin forfeit. Functia Off the Ball este setat implicit pe tasta Z. (Pentru a evita folosirea neintentionata, este recomandat schimbarea butonului cu altul la care jucatorul nu are acces usor.)  Functia Off the Ball(tasta Z) este interzisa a se folosi si atunci cand jucatorul este in aparare(eventual schimbarea tacticii cu combinatia Z+C).


  Jucatorul care face host va fi anuntat inainte de meci. Pentru meciurile din sistemul eliminatoriu se va respecta program-ul afisat pe forum.

  Daca un jucator se face vinovat de pasarea mingii intentionat cu scopul tragerii de timp va pierde meciul prin forfeit la decizia arbitrului.


  Setari stadion

  - Tip Stadion: Open Square Style
  - Vreme: Sunny Day


  Setari joc:

  Se va folosi doar jocul oficial FIFA Soccer 2005, nu se accepta patch-uri sau schimbari aditionale.
  Abilitati jucatorilor si ale echipelor nu se pot modifica.
  Setarile grafice si de orice alta natura se pot face doar din menu. Nu se
  accepta fisiere de configurare.
  Ambii jucatori trebuie sa aleaga setarile inainte de inceperea unei partide. Rezultatul partidei va fi acceptat chiar daca un jucator va face protest apoi referitor la setarile partidei.  Setari meci:
  Difficulty Level World Class
  Game speed Normal
  Half-Length 6 minutes
  Injuries On
  Home Auto Switching Personal setting
  Bookings On
  Away Auto Switching Personal setting
  Time/Score Indicator On
  Power-up Speed On
  Player status Bar On
  Radar On  Disconectare

  In cazul intreruperii unui meci din cauza unei conexiuni slabe, retelei, PC-ului sau oricaror altor probleme obiective se procedeaza in urmatorul mod:

  -se va tine cont de minutele jucate si de scorul inregistrat in acel moment.

  Spre exemplu un meci intrerupt in minutul 20, se va relua si se va juca pana in minutul 70, (in nici un caz nu se va proceda la pasarea mingii intre jucatori in primele 20 de minute). Dupa insumarea a 90 de minute scorul se va cumula si se va determina rezultatul final al partidei.
  Un arbitru va determina minutul pana cand trebuie jucat in partida nou inceputa, iar meciul se va opri exact in acel minut, indiferent de momentul propiu-zis in care se afla jocul (fara eventuale prelungiri)
  -

  Daca in momentul deconectarii un participant a avut un jucator cu cartonas rosu, la momentul reluarii adversarului i se va adauga un gol in plus.


  Este interzisa iesirea voita din joc prin apasarea tastelor ALT+TAB, tastei de windows sau orice alta actiune care intrerupe voit meciul. In caz ca se intampla jucatorul vinovat va fi sanctionat cu forfeit.


  Participantii vor fi penalizati cu forfeit in urmatoarele cazuri:

  Deconectare intentionata
  Folosirea altor setari in afara celor anuntate si permise.
  Inceperea mingii dupa un gol primit sau la start-ul unei reprize altfel deca stipulat in regulament.

  La 2 abateri, participantul va fi descalificat din turneu.  In cazul folosirii de catre un jucator a vreunui "cheat" in timpul unui meci oficial, acel jucator va fi exclus din turneu, si deasemenea din orice competitie organizata de PGL in urmatoarelor doua sezoane. Fiecarui jucator i sa va atribui un calculator verificat in prealabil de un arbitru. Organizatorii isi rezerva dreptul de a verifica orice calculator in orice moment al desfasurarii turneului.

  In timpul unui meci, arbitrul poate sa sanctioneze prin descalificare din turneu participantii care se fac vinovati de compartament nesportiv (agresare fizica sau verbala) la adresa celorlalti participanti sau a arbitrilor.


  Nota: Aceste reguli au fost preluate de pe site-ul oficial WCG si au fost modificate in concordanta cu regulile aferente in CNF. In cazul unor situatii care nu sunt prezentate mai sus, va intra in vigoare regulamentul CNF. Pentru situatii exceptionale organizatorii vor decide ce masuri se impun.
   
 2. Roger that ... :p
   
 3. am nevoie de ceva sa ma prezint ca sunt jad-myk sau vin de-a ........? :D