roxana babenco

Discussion in 'Loc de dat cu capul' started by floriann, Dec 24, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. 12345qq

  12345qq Banned

 2. 12345qq

  12345qq Banned

 3. Nu trebuie condamnată fata, asta este evoluţia zilelor noastre şi trebuie să tratăm ca atare toate aceste fenomene...Nu vă miraţi de acele tentative de băieţi, e de ajuns să-l vedeţi în mediul virtual pe Marius.¤ ca să înţelegeţi situaţia.
   
 4. am si eu niste poze daca vreti vi le pun diseara ca le am intr-o conversatie pe whats app ala :cool:
   
 5. 12345qq

  12345qq Banned

  vrem poze vrem poze
   
 6. Pletosu` ala oricum e blana, eu prima oara cand am vazut poza de s-a pus mai sus am crezut a e vreun tiganus de 7-8 ani =))

  p.s. Bine ai punctat cel cu revelionul, stai sa vezi acolo transformari si depravare =))
   
 7. Nu...
   
 8. sa inteleg ca tot ce trebuie sa facem , e sa stam cu mainile incrucisate si sa zicem " da , nu avem ce face " ????

  cine e de vina ? Mentalitatile lor de oameni redusi .
  Dupa cum vad unul era pletos iar ceilalti care mai de care cu fetze de idioti . Creca erau in culmea extazului ca au vazut si ei "paradisul" .
  Generatiile care vin sunt extrem de idiote . Nu cred ca o sa se mai vorbeasca vreodata de evolutie ci doar de involutie .
  Ei in loc sa mearga inainte , merg inapoi .
   
 9. ADevarul ca si ea a gresit cand i-a chemat pe ratati acasa. Singura ***** si vii cu 6 ratati la tine acasa. Era logic ca la bautura, ratatii aia cu mecle de pe ultimul raft o sa faca ceva. Dar nici sa se preteze la asemenea trucuri penibile... sa filmezi, sa pasezi filmuletele, poze, sa pui pe net.. si gata, esti barbat adevarat dupa noaptea asta.

  Cum ziceti marea majoritate, o sa ne asteptam la o generatie de copii scapati in cap la nastere. Asta se datoreaza si parintilor, idioti si ei la randul lor ca nu stiu sa-si educe odraslele.

  Si sper ca toti mucosii de acolo sa faca cunostinta cu costumul alb-negru si o camera imprejmuita cu zabrele. Sa fie violati si ei, la randul lor.
   
 10. ModriććIsaacs

  ModriććIsaacs On probation Banned

  femeia ia spus fute'ma, nu a fost niciun viol, toata treaba a stricat ca au filmat..asa a vrut sa iasa nevinovata femeia.

  p.s: va astept la revelion 2013 http://www.youtube.com/watch?v=cboWDI4oe7c anu trecut a fost supper!
   
 11. Nu, frate, dar e corpu ei, viaţa ei, face ce vrea fiecare, nu trebuie să-l judec eu, tu, ăla, ăla. Nu cred că eşti tu în măsura sau ei să luăm atitudine şi să schimbăm generaţii. Pentru a schimba pe altu, trebuia să o faci cu tine prima dată.
  Nu avem dreptul să judecăm, dar avem dreptu la o părere decentă, dacă vrem să comentăm, dacă nu ne interesează, nu trebuie să o luăm la mişto pe fată cum s-a făcut pe facebook....Dacă eşti ascuns într-o cameră de apartament şi vorbeşti "undercover", asta nu înseamnă că ai dreptul tu să judeci oamenii.
   
 12. Tot ea e de vina, da-o-n pelemeu de curva, el se futea cu pletosu ala de nu stiu cat timp si se dadea mare virgina pe ask
   
 13. kavYy

  kavYy sadJ

 14. 12345qq

  12345qq Banned

 15. #Marius

  #Marius Banned

  corect ,eu nu am criticato pe mama ta
   
 16. adica pletosu ala era gagicasu sau cum? :confused:
   
 17. eu am crezut ca ala e o tipa :))
   
Thread Status:
Not open for further replies.