Sezonul 3 - Rezultate Etapa 5

Discussion in 'Arhiva PGL FIFA' started by AsRoma, Dec 11, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. am dat eu edit k gresisem un scor.. uitativa acum , sry
   
 2. Astazi , 14 ianuarie la ora 13:00 a avut loc restante dintre NoFear si era9. Ambele clanuri s-au prezentat la meci la ora stabilita.

  In runda 2 : Blue-b0y a jucat contra lui blood ( acesta a jucat toate cele 3 runde pe rainy day , nu cred ca ai voie ) s-a intrerupt si trebuia sa se mai joace 15 minute. Dupa cele 15 min , scorul era 1-0 pt Blue. In minutul 18 blood da gol si da alt tab - se mai ia in considerare ? Nu cred.

  In runda a 3 a , eu aveam contra aceluiasi blood -> alege din nou rainy day si incepem meciul. 1-1 la pauza , apare connection lost. Ma conectez din nou la el sa mai jucam o repriza. Minutul 48 scap singur cu portarul ( am dat si print screen ) cand , din nou blood da alt tab. Am dat print screen si am intrat sa vorbesc cu adminii pt ca asa era si normal , ala era gol. Degeaba a mai facut blood server , vrea sa incepem iar repriza si sa nu se ia in cons golul ala ?? Si acum vreti tot lui sa-i dati 3-0 ??? Cer adminilor sa adune ei punctele dupa cum cred de cuviinta si sa ne spuna si noua daca am castigat. Toti care au jucat cu mine stiu ca sunt fair-play si stiu de ce sunt in stare. Din poza asta e clar + ca se vede si wheatheru pe care juca blood :
  [​IMG]
   
 3. we fulgere eu nu te inteleg pe tine.. tot respectu.. eram acasa la 3 si coldfire mai era la sala...vb cu el pe mess.. si o zis ca ati plecat acasa... si runda 2 a fost 1-0 pt blueboy...asa ca nu va mai scuzati degeaba... macar fiti corecti...nF e intr-o crestere mare de valoare..
   
 4. bug

  bug

  Avem cateva rezultate la care au cazut ambele echipe de acord, si 2 meciuri care sunt cum am mai zis dubioase.

  Deci:

  Runda 1:
  [nF]Coldfire vs era9`fulgerul 3 - 1
  [nF]Codyzeu vs era9`blood 2 - 1
  [nF]BlueBoy vs era9`xagabi 0 - 2

  Runda 2:
  [nF]Coldfire vs era9`xagabi 2 - 1
  [nF]Codyzeu vs era9`fulgerul 0 - 2
  [nF]BlueBoy vs era9`blood ? - ?

  Runda 3:
  [nF]Coldfire vs era9`blood ?-?
  [nF]codyzeu vs era9`xagabi 1 - 3
  [nF]BlueBoy vs era9`fulgerul 1 - 1

  Fiindca nu are rost sa luam decizii dupa niste discutii sau dupa niste screen-uri pe care pot sa le fac si eu acum cand intru in fifa, o sa facem asa:

  Cele 2 meciuri:

  [nF]BlueBoy vs era9`blood - host nF

  si

  [nF]Coldfire vs era9`blood - host era9

  se rejoaca maine dupa etapa normala. Deci de la ora 14:00, cine nu se prezinta ia ff. In Piatra -Neamt va fi prezent arbitrul Marian asa ca nu ar trebui sa mai apara probleme. Daca o sa se mai intample sa dea cineva alt+tab cand scapa adversarul singur se va da 3-0 direct, iar in caz ca se intrerupe involuntar - in min 70 sa zicem se mai joaca exact 20 de min fara prelungiri si alte prostii
   
 5. Sa va zic ceva...mi se pare cam dubios k in ambele cazuri e implicat ACELASI blood....e foarte curios...si tot lui i se da dreptate..
   
 6. Multumim adminilor , print screenu era fierbinte cand v-am cautat eu pe mirc , voi radeati de mine si as roma zicea ca nu are dc sa dea 2-1 pt mine, nu l-am facut eu dupa ce am venit acasa ca eram plictisit. "Daca o sa se mai intample sa dea cineva alt+tab cand scapa adversarul singur se va da 3-0 direct" ABIA ACUM??? La meciul cu mvp ati dat 3-0 pt liquid pt ca blood juca pe rainy si pasa prin jumatea lui de teren si aici nu. Furati cu FLK , furati cu era9 , bafta The Slims...............
   

 7. Legat de meciul R2: [nF]BlueBoy vs era9`blood, eu stiu de 1-1, am vazut ca au pus 2-2 si am lasat asa (tot egal). A fost 1-0, connection lost, s-au mai jucat 15min si blood a egalat in min 15. Important e ca ambele clanuri au recunoscut egalul, deci nu vad de ce ar trebui sa se rejoace.
   
 8. loooooooooool , asta de unde ai mai scos-o ?? La 2 blood sa fie la sala, o sa termin ce am inceput ! 9 pct vs era9
   
 9. N-am cuvinte pentru ce a acoperit arbitrul din piatra neamt la meciul nF-era9.

  Pentru clanurile care vor juca impotriva echipelor din PN:
  ATENTIE!! Cereti sa aveti un arbitru si la voi in sala. La noi nu a fost, iar arbitrul din PN a vazut fazele doar in favoarea nF. Pacat pt imaginea PGL, pacat pt increderea pe care conducerea PGL o are in acel arbitru.
   
 10. Ce a mai acoperit acu ? Omg , parca toti adminii au hotarat in defavoarea noastra. Acum tot noi suntem cei cu pile.

  Cele 2 meciuri:

  [nF]BlueBoy vs era9`blood -> 2-1


  [nF]Coldfire vs era9`blood -> 1-0
   
 11. Cold bv , adevarata valoare , fara el , echipa nu ar mai fi . Bv omule , tot asha poate poate doamne ajuta crestem si noi . :D
   
Thread Status:
Not open for further replies.