Tastatura Gaming Iluminata Logitech G110, Noua - pret bun

Discussion in 'Gaming Gear' started by Riggins11, May 27, 2011.

 1. Vand Tastatura Gaming Logitech G110 NOUA.

  Tastatura vine cu: - palmrest
  - cd
  - manual
  - pachet complet, absolut tot.

  Tastatura este iluminata, puteti alege dintre 3 culori, rosu albastru, violet, cu ajutorul software-ului inclus puteti alege nuanta culorii dorite, puteti mixa culoriile sa va iasa ceva specific.
  Tastatura nu este mare, badarana, cum sunt foarte multe tastaturi de gaming, asta fiind un drawback al acestor tastaturi.Tastatura este foarte bine gandita, este cu 1-2 cm mai mare decat una normala, datorita butoanelor foarte bine plasate pe teritoriul tastaturii.
  Butoanele au un feeling incredibil la atingere, sunt facute din material de foarte buna calitate este foarte foarte silentioasa.

  Are 1 port usb 2.0, puteti baga mouse..etc.Daca conectati mouse-ul la acest port puteti baga firul sub tastatura ( are sloturi pentru wire management) altfel nu vi se mai incurca vreodata firul de la mouse sau sa existe tensiune si sa va faca probleme in jocuri.

  Tastatura are placa audio integrata, cu 2 iesiri, pentru casti si pentru microfon.

  12 butoane speciale programabile,cu memorie de 3 comenzi, adica 36 de comenzi disponibile, puteti programa orice comanda, sau puteti scrie un text, si cand apasati tasta apare pe ecran, softul va recunoaste jocurile instalate si puteti face profiluri separate pentru ele.

  Switch Game Mode - Windows Mode.
  Are butoane pentru Mute, Rotita Volum, Play,Pause,Forward,Rewind, Headphones Volume off, Microphone volum off, switch.

  Logitech a reusit sa faca o tastatura de gaming de dimensiune mai mici fara sa faca rabat la performante, la utilizari specifice gamerilor.Materialele sunt de o calitate foarte buna, este silentioasa,placa audio integrata, iesiri pentru mic and casti, 1 port usb 2.0, iluminare in 3 culori,butoane programabile, butoane multimedia pe care chiar le folosesti unlike the other keyboards out there.
  In urmatorul post voi uploada poze cu produsul.
  Pana atunci un review youtube

  Pretul meu 225 ron - iar in magazine in jur de 350 ron
  Contact: O752 17OO 68
   
 2. upppppppp
   
 3. M`ar interesa aceasta tastatura. Vreau sa stiu daca tastatura este sigilata sau nu.