Wired Masters Cup 2011

Discussion in 'Masters Cup' started by Stefan, Dec 28, 2010.

 1. Dupa tentativa esuata de a porni o serie de concursuri in LAN din luna Septembrie am decis sa facem o noua incercare, de data asta mai bine structurata si cu o finalitate concreta anuntata de la bun inceput.

  Dat fiind faptul ca primele calificari nationale s-au anuntat pentru perioada verii speram ca lipsa de activitate sa fie benefica spiritului de competitie si numarul echipelor doritoare sa creasca. Paradoxal, in urma cu 4-5 ani era foarte greu sa gasim o sala dispusa sa gazduiasca un concurs cu 30 de echipe iar acum rolurile s-au inversat - interesul din partea (putinelor) sali inca active a fost exprimat cu insistenta dar comoditatea si preconceptiile jucatorilor nu au putut concretiza nici macar un singur eveniment de o asemenea anvergura.

  Competitia va fi compusa dintr-o serie de concursuri de calificare ale caror castigatoare se vor intalni intr-o finala de 2 zile cu cele mai mari premii puse vreodata la bataie, o valoare totala de cel putin 17000 RON (170 milioane)

  Asemeni echivalentului ei online (White Night), competitia va avea un rol semioficial. Regulamentul general se va aplica indiferent de locatie. In functie de interesul si seriozitatea participantilor ar putea aparea si o punctare in rankingul PGL al participantelor (dupa un sistem separat de departajare).

  Sistemul de desfasurare va fi urmatorul:

  - Incepand cu data de 22 Ianuarie vor avea loc saptamanal evenimente de calificare exclusiv in sala Wired pentru Bucuresti dar si in alte sali din tara pe masura ce acestea isi vor exprima interesul concret.
  - Pentru ca un astfel de concurs sa aiba loc este nevoie de cel putin 8 echipe participante.
  - In principiu faza de calificari ar trebui sa se termine in 2 luni cu ultima calificare programata pentru data de 12 Martie dar luam in calcul eventuale intarzieri care s-ar putea datora numarului insuficient de participante pentru vreun eveniment.
  - Absolut toti banii stransi din inscrieri vor constitui suma totala a premiilor pentru evenimentul final de 16 echipe programat sa aiba loc candva in intervalul 19 Martie - 9 Aprilie pe durata a 2 zile.
  - Taxa de participare va fi unica, valabila pentru orice eveniment, indiferent de sala sau oras, stabilita la 150 RON/echipa.
  - Orice echipa poate participa la oricate evenimente de calificare doreste atata timp cat nu si-a gasit deja locul pentru concursul final.
  - Din cele 8 calificari programate pentru sala Wired, 3 vor fi destinate echipelor din diviziile C, D si celor non-PGL. Participarea oricarui jucator din diviziile A sau B fie ca este vorba de sezonul in curs, precedentul sau urmatorul va fi strict interzisa indiferent de circumstante (transferuri, rezerve, etc.)
  - Sistemul de joc pentru toate turneele de calificari va fi double elimination (clasic), in vreme ce finala competitiei va avea loc cu o combinatie intre grupe, meciuri best of 3 si double elimination care va fi anuntata la momentul respectiv.
  - Pentru fiecare eveniment se va tine cont de cel mai recent ranking oficial PGL in vederea unei trageri la sorti corecte.
  - Turneele de calificari vor premia doar ocupantele primelor doua locuri, astfel:

  Locul 1 - calificare pentru finala (imposibilitatea de a mai participa la alte turnee a oricarui jucator din componenta)
  Locul 2 - inscrierea gratuita pentru turneul de calificare imediat urmator (nu va fi valabila gratuitea daca decid sa isi amane participarea cu o editie)

  Premiile pentru finala in LAN a concursului au urmatoarele valori minime*:

  Locul 1: 8000 RON
  Locul 2: 4500 RON
  Locul 3: 2500 RON
  Locul 4: 1250 RON
  Locul 5: 700 RON


  * Premiile sunt calculate pentru numarul minim de echipe participante la fiecare calificare offline. Orice calificare depaseste baremul de 8 echipe atrage cu sine si marirea premiilor acordate la finala.

  Salile vizate pentru organizarea calificarilor sunt urmatoarele:

  Net-Zone (Ploiesti)
  VooDoo (Iasi)
  G3 (Iasi)
  Loolish (Timisoara)
  Forte (Constanta)

  In cazul in care la cererea participantelor va exista un grup de cel putin 8 echipe care doresc sa ia parte la un turneu de calificare gazduit de o alta sala din Bucuresti in pofida Wired Cafe acest lucru va fi luat in considerare si eventual realizat. Nu incercati sa speculati o tentativa de monopol, este pur si simplu o structurare cat se poate de stricta care va usura atat organizarea oricarui concurs la acelasi nivel cat si, cel mai important, mediatizarea fiecarui eveniment la standardele asteptate de spectatori.

  - Oricare din aceste sali poate organiza turnee multiple de calificare dar conditiile de desfasurare a acestora nu se vor schimba.
  - Salile nu vor putea opri nicio parte din suma totala a cotizatiilor.
  - Fiecare eveniment va fi supervizat de un delegat al comitetului de organizare al carui unic rol este acela de a se asigura ca totul se desfasoara la standardele impuse.

  Regulamentul general al seriei de evenimente va fi anuntat inainte de primul astfel de eveniment.
   
 2. Turneele de calificare offline:

  1. Wired (22 Ianuarie)
  2. Wired (29 Ianuarie - exclusiv pentru echipele si jucatorii din diviziile C, D si non-PGL)
  3. Wired (5 Februarie)
  4. Wired (12 Februarie - exclusiv pentru echipele si jucatorii din diviziile C,D si non-PGL)
  5. Wired (19 Februarie)
  6. Wired (26 Februarie - exclusiv pentru echipele si jucatorii din diviziile C,D si non-PGL)
  7. Wired (5 Martie)
  8. Wired (12 Martie)
  9. TBA
  10. TBA
  11. TBA
  12. TBA
  13. TBA
  14. TBA
  15. TBA
  16. TBA
   
 3. caut echipa
   
 4. Bafta !
   
 5. M4Nu_cu_patru

  M4Nu_cu_patru Banned

  In timp ce comunitatea de 1.6 refuza lanurile, comunitatea css se zbate in propria mocirla si face eforturi uriase pentru a participa la lanuri din afara: Ungaria, Cehia, deoarece in Romania nu s-a intamplat un astfel de eveniment niciodata.
  Cu jumatate din suma asta s-ar putea face un lan decent la CSS.
   
 6. abia daca sunt o mana de sponsori pentru 1.6 crezi ca vor aparea pentru source?
   
 7. Agree cu manu,cu macar 70 de milioane s-ar putea face un lan dragut.

  Premii de 40 mil , 20 ,10 ! si atat.
   
 8. +1 high bucuresti pentru lan 29 ianuarie
   
 9. lol premii :D:D bafta :D
   
 10. Hai cu lanu in loolish :)
   
 11. usppp.

  usppp. Banned

  Loolish :D free for mix, mergem in finala.
   
 12. GG PGL,sper sa ne vedem la lanul final.
   
 13. ne vedem in loolish :d
   
 14. M4Nu are perfecta dreptate , hai sa nu zicem de lan dar macar continuarea campionatului national de counter strike source. In momentul de fata suntem la ani lumina fata de perioada 2007-2008 in sensul ca comunitatea romania creste in fiecare luna , batalia dintre echipe din ce in ce mai stransa , numarul echipelor/jucatorilor este in continua crestere iar cat despre joc , ce pot zice inafara de faptul ca se lucreaza nonstop la joc , s-a trecut la un nou engine care practic dubleaza performanta (fps) fata de 2007 (pentru cei cu multi core). Oameni care sa se ocupe de organizarea unui nou sezon exista iar sa revin la echipe si lan , anul acesta doua echipa au reusit sa ajunga in Ungaria la becup (este vorba de myrmidoni care a luat locul 2 si hurtmeplenty) iar noul an eu zic ca va fi mult mai bogat in astfel de activitati (acum incerc in ianuarie sa ajung cu echipa mea la un lan in croatia) iar cat despre jucatori , din ce in ce mai multi sunt atrasi practic de noul cs source( DA , DA AM ZIS BINE NOUL CSS , btw ghebosi sunt din 2004 asa ca sa mai taceti cu ghebosi ca nici la cs16 nu sunt rupti din soare).

  Sper sa va ganditi la la cs source , macar la un nou sezon.
   
 15. traffikk:D

  traffikk:D Banned

  O fi de acord patronul din loolish cu asta? :s
   
 16. funkylicious!

  funkylicious! On probation Banned

  In afara taxei de participare, pot cere ca fiecarui jucator sa-si plateasca orele la PC .
   
 17. sper sa iasa ceva frumos , mult succes tuturor echipelor care vor fi prezente.La multi ani pt 31.12.2010 ora 00:00
   
 18. Bravo stefan :), cum a zis si terry sper sa iasa ceva frumos . Succes tuturor echipelor participante :D
   
 19. Succes ol :D
   
 20. succes meyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy